ART & EAT | Carte Blanche diner

Proeven van culinaire favorieten en nieuwe smaaksensaties…

Proef & Ontdek
Art & Eat Carte Blanche is een beleving, waarbij je zelf componeert met smaken, kleuren en structuren en oneindig veel combinaties kunt maken.
Het proeven, ontdekken van de smaakcombinaties vormt een onvergetelijk ‘diner’ van misschien wel 10 verschillende kleine gerechten.

Smaakvrienden
Wij heten je welkom met een aperitief en een  voorgerecht en intussen wordt een verrassende tafel (voor jou en je fellow foodie(s)) rijk gevuld met uitdagende ingrediënten. Denk aan gegrilde groene asperges, exotische saffraandressing, zilte lamsoren, salade van knapperige tuinboontjes, anijsachtige dragonolie, zacht gegaarde zeebaars, de aardse smaak van zomerpaddestoelen, rijke soja-black garlic saus, gekonfijte aubergine, gemarineerde venkel, ansjovis, terrine van langoustines, romige maltaisesaus…en nog veel meer ‘smaakvrienden’… ook Aziatische en Arabische ingrediënten passeren de revue.

Kunst van het combineren
Je creëert je eigen unieke meesterwerken, gebaseerd op alles dat je in je leven ervaren hebt als het om smaak gaat. Je smaakgeheugen is altijd rijker dan je denkt; de kunst is om het wakker te schudden en de vrije loop te laten. Je leert uit je culinaire comfortzone te stappen en zult bruisen van nieuwe, smaakvolle ideeën! En je ontdekt de kunst van het combineren van smaken.

Als je het eenmaal door hebt, merk je dat je niet altijd een recept nodig hebt, maar op basis van beschikbare ingrediënten en hun onderlinge smaakvriendschappen eindeloos eigen gerechten kunt creëren. Jouw unieke smaakcombinaties.
Natuurlijk help ik je daarbij, met suggesties in de vorm van een ‘smaakroute’.

Onvermoede hoogstandjes 
We sluiten de avond af met een hemels nagerecht in de ‘open keuken’. Zo keer je meer dan voldaan huiswaarts, met genoeg culinaire durf en inspiratie om voor altijd op onvermoede hoogstandjes uit eigen keuken te kunnen trakteren.

Geef je culinaire leven een meesterlijke nieuwe impuls en overtref jezelf aan de Carte Blanche tafel in mijn Culinaire Galerie in Velp!

Ben je geïnteresseerd en wil je als eerste op de hoogte worden gehouden wanneer de tickets beschikbaar zijn, vul dan vrijblijvend het contactformulier in.  

ART & EAT | Carte Blanche Diner 

• Tarief; € 135,00 (all-in)

• Data; weekends in november 2021. De definitieve data worden begin september bekend gemaakt.

• Gastronomie by surprise

• Aperitief & voorgerecht; 18.30 uur

• Carte Blanche diner à table; 19.00 uur

• Dessert in open keuken; 22.00 uur

• Adres; Culinaire Galerie, Bosweg 4, 6881 KK Velp (GLD)

Blijf je leven op smaak houden: nu belangrijker dan ooit!

Indien er tickets beschikbaar zijn voor een culinaire activiteit vind je die hieronder en in de webshop.

Click here for english