ART & EAT

In mijn Culinaire Galerie in hartje Velp organiseren wij enkele keren per jaar unieke Art & Eat diners, waarbij culinaire fotokunst tot leven komt tijdens een avontuurlijke smaakreis. Humor, verwondering en avontuur zijn hierbij de toverwoorden.

Vanwege de corona maatregelen organiseren wij dit najaar helaas geen Art & Eat diners. Ondanks dat de Culinaire Galerie ruim genoeg is voor diners in anderhalve meter stijl, zijn er te veel concessies die we moeten doen om het Art & Eat concept volledig tot zijn recht te laten komen.

In het vroege voorjaar van 2021 starten wij daarom met een nieuwe opzet van de Art & Eat tastings en zijn de deuren van mijn galerie weer geopend voor individuele reserveringen.

Ben je geïnteresseerd in een smaakvolle culinaire middag of avond. En wil je als eerste op de hoogte worden gehouden, vul dan vrijblijvend het contactformulier in of schrijf je in voor de  nieuwsbrief.

De Culinaire Galerie is wel geopend voor (kleine) gezelschappen en groepen. Zowel zakelijk als privé. Voor vergaderingen, brainstormsessies, tastings, productpresentaties of inspiratiesessies hebben wij speciale corona-proof culinaire activiteiten en proeverijen ontwikkeld.

Blijf je leven op smaak houden: nu belangrijker dan ooit!

Indien er tickets beschikbaar zijn voor een culinaire activiteit vind je die hieronder en in de webshop.

Click here for english