ART & EAT

In de Culinaire Galerie in hartje Velp organiseren wij enkele keren per jaar unieke Art & Eat diners, waarbij culinaire fotokunst tot leven komt tijdens een avontuurlijke smaakreis.

Vanwege de corona maatregelen zijn er op dit moment helaas geen Art & Eat diners. Ondanks dat de Culinaire Galerie ruim genoeg is voor culinaire activiteiten in anderhalve meter stijl, zijn er te veel concessies die we moeten doen om het Art & Eat concept volledig tot zijn recht te laten komen.

De Culinaire Galerie is wel geopend voor o.a. besloten party’s, culinaire ‘borrels’, meetings en (zaken)lunches, voor zowel privé als zakelijke events.  Samen met de lounge en de open keuken is de galerie ruim genoeg om een sfeervolle en persoonlijke ambiance te bieden, met veilige inachtneming van anderhalve meter afstand. En uiteraard houden wij optimaal rekening met hygiënische maatregelen volgens de richtlijnen van het RIVM.

Voor meer informatie kunt u contact opnemen via info@schmeinck.nl. Met plezier verzorgen wij ook in deze tijd een onvergetelijk culinair moment.

Indien er tickets beschikbaar zijn voor een culinaire activiteit vind je die hieronder en in de webshop.

Click here for english