Bijzonder uit eten tijdens een ballonvaart 
CuliAir: het enige luchtballonrestaurant ter wereld waar SVH Meesterkok Angélique Schmeinck haar culinaire kunsten vertoont tijdens een ballonvaartdiner boven de mooiste gebieden van Nederland. Het spektakel is daarbij niet van de (hete) lucht, want Angélique gebruikt de warmte van de luchtballon om haar gerechten in te garen. Via een katrolsysteem worden o.a. zeebaars, coquilles en landhoen in speciaal ontwikkelde stalen ovenmanden naar de nok van de ballon getransporteerd. Na het garen, worden de gerechten tijdens het ballonvaren naar beneden getakeld en krijgen ze ter plekke een ‘live cooking’ eindbereiding met knapperige groenten en een heerlijke saus. De gerechten worden stijlvol gepresenteerd en vanaf de sky-foodbar kunnen de gasten genieten van smaak en uitzicht. Bekijk de video impressie van het dineren in de lucht.

Bekijk de website van CuliAir voor informatie over arrangementen, tickets, tarieven, een cadeaubon, locaties, foto’s en meer…

Culinair genieten op het hoogste niveau
Het spektakel in de lucht, de originele manier van bereiden en de totale beleving van culinair ballonvaren hebben inmiddels hun weg gevonden naar een enthousiast publiek. Luchtig opstijgen, dineren met topwijnen tussen hemel en aarde, eindeloos zweven… Is dit het ultieme genieten? Ja!

Ben je op zoek naar een écht unieke beleving? Wil je iemand op een originele manier verrassen, bijzonder dineren, een mijlpaal of jubileum vieren? Een bedrijfsuitje organiseren? Een vliegende start voor een nieuw project realiseren of een nieuw product lanceren? Met een culinaire ballonvaart breng je elkaar tot grote hoogte.

Dineren in de lucht | luchtballon-restaurant | bijzonder uit eten | eten op hoogte | skydining | ballonvaren en eten

CuliAir Sky Dining, een ‘once in a life time experience’ in ‘s werelds enige luchtballonrestaurant met a view to kill!