CuliAir galerie

CULIAIR BALLONVAART • LOCATIE

Locaties
BAS Ballonvaarten en CuliAir verzorgen de culinaire ballonvaarten door heel Nederland. Op de dag zelf kijken wij welke regio de beste weersomstandigheden geeft, zodat er meer kansen zijn om de ballonvaart uit te voeren. Onze ervaring is dat het Midden en het Oosten van Nederland, door gunstige wind en -weers omstandigheden, de meest vaarbare dagen geeft.

Afstand
De route en de afstand van de Culiair ballonvaart zijn afhankelijk van de wind en de windrichting. We leggen tussen de tien en veertig kilometer af. Reken op minstens vier tot vijf uur plezier van ontvangst in het weiland, het diner in de luchtballon tot champagnedoop op de landingslocatie.

Eigen locatie
Opstijgen vanaf een eigen gekozen locatie is ook mogelijk. Houdt u wel rekening met kosten voor een eenmalige opstijgvergunning die we bij uw gemeente aanvragen. Neem vrijblijvend contact met ons op om de mogelijkheden te bespreken.

Seizoen
BAS Ballonvaarten en CuliAir verzorgen de culinaire ballonvaarten het hele jaar door, het hoogseizoen is van april tot en met september. Van oktober tot en met maart bieden wij speciale najaars en -winterarrangementen aan.

Verzameltijden
De culinaire ballonvaart vindt twee uur voor zonsondergang of bij een ochtendvaart de eerste twee uur na zonsopkomst plaats. Dit heeft te maken met de thermiek die overdag aanwezig is. Klik hier voor een indicatie van verzameltijden bij de vertreklocatie.

Beleef het ultieme culinaire genieten tussen hemel en aarde!

BOEKEN

CuliAir galerie