CuliAir galerie

CULIAIR BALLONVAART • SKY DINING

Dineren in het enige luchtballon restaurant ter wereld
CuliAir: het enige luchtballonrestaurant ter wereld waar Angélique kookt met de  hete lucht van de ballon. Samen met BAS Ballonvaart vertoont Angélique haar culinaire kunsten tijdens een ballonvaartdiner boven de mooiste gebieden van Nederland. Het spektakel is daarbij niet van de (hete) lucht.

Culinair genieten op het hoogste niveau
Ben je op zoek naar een écht unieke beleving? Wil je iemand op een originele manier verrassen, een mijlpaal of jubileum vieren? Een bedrijfsuitje organiseren? Een vliegende start voor een nieuw project realiseren of een nieuw product lanceren? Met een culinaire ballonvaart breng je elkaar tot grote hoogte.

In deze speciaal tot restaurant en keuken omgetoverde luchtballon is plaats voor 14 personen. Je kunt per persoon reserveren of de hele ballon afhuren voor jouw gezelschap. Voor grote gezelschappen is er een 24-persoonsballon beschikbaar.

CuliAir: van een diner bij zonsondergang tot een exclusief champagneontbijt bij zonsopkomst. Van Spaanse Fiesta met tapas en cava tot adembenemende Alpenvlucht boven Oostenrijk. Meesterkok Angélique Schmeinck kookt de sterren van de hemel terwijl haar gasten met hun hoofd in de wolken zijn.

CuliAir Sky Dining, een ‘once in a life time experience’ in ‘s werelds enige luchtballonrestaurant met a view to kill! 

BOEKEN

CuliAir galerie