Culinaire Galerie

Een galerie vol smaken…
Op deze bijzondere plek komt mijn liefde voor fotografie en gastronomie samen en zijn tijdens culinaire activiteiten en op open dagen culinaire fotowerken te bezichtigen èn te proeven. Kunst en ambacht staan altijd samen op het vuur.

Art & Eat diners en culinaire colleges
Enkele keren per jaar organiseren wij Art & Eat diners, tastings en culinaire colleges. Fijnproevers en kookliefhebbers worden getrakteerd op culinaire kunst, eetbare schilderijen, gedurfde experimenten en verrassende bereidingen. Zowel particulieren, groepen als bedrijven zijn van harte welkom.

Bedrijven
De Culinaire Galerie is een inspirerende multifunctionele ruimte en kan exclusief gereserveerd worden door bedrijven en gezelschappen voor vergaderingen, brainstormsessies, tastings, culinaire zakenlunches, smaakmakende bedrijfspresentaties, private dining, productpresentaties of inspiratiesessies.

Particulieren
Wilt u met een besloten gezelschap een culinaire activiteit, party, borrelarrangement of een specifieke tasting in de Culinaire Galerie beleven?
Wij denken graag met u mee over de ideale invulling van uw festiviteit.

Informeren of reserveren? Wij doen graag een voorstel op maat.

Openingstijden
•De Culinaire Galerie kent geen vaste openingstijden…

•Gedurende het hele jaar zijn wij op aanvraag geopend voor besloten activiteiten en gezelschappen, zowel privé als zakelijk.

•Voor het bezichtigen van culinaire foto’s in de galerie, maak gerust een vrijblijvende afspraak via het contactformulier.  

•Interesse in ‘open dagen’, culinaire exposities, Art & Eat diners of Culi Colleges? Wij sturen met plezier onze nieuwsbrief.