Download Impressie & Tarieven

Culinaire Galerie

Een galerie vol smaken…
Angélique ontvang u graag persoonlijk in haar Culinaire Galerie in Velp. Op deze bijzondere plek komt haar liefde voor fotografie en gastronomie samen. Want naast meesterkok is Angélique ook gepassioneerd fotograaf. In haar galerie zijn haar foto exposities te bewonderen en te proeven. Kunst en ambacht staan altijd samen op het vuur.

Culinaire exposities, colleges en weekendtastings
In de ambiance van haar galerie organiseert Angélique regelmatig inspirerende Art & Eat Smaakexpositie diners en culinaire colleges. Fijnproevers en kookliefhebbers worden getrakteerd op culinaire kunst, eetbare schilderijen, gedurfde experimenten en verrassende bereidingen: weg uit de comfortzone en op zoek naar nieuwe creativiteit, met veel aandacht voor de fundamenten van smaak en techniek. Zowel particulieren, groepen als bedrijven zijn hier van harte welkom.

Bedrijven
De Culinaire Galerie kan exclusief gereserveerd worden door bedrijven en gezelschappen die samen hun tanden in een nieuw avontuur willen zetten.

Huur deze inspirerende multifunctionele ruimte voor vergaderingen, brainstormsessies, tastings, culinaire zakenlunches, smaakmakende bedrijfspresentaties, private dining, productpresentaties of inspiratiesessies. Onder de vleugels van Angélique Schmeinck wordt elke bijeenkomst een smaakvol en inspirerend avontuur.

Particulieren
Wilt u met een besloten gezelschap een culinaire activiteit, party, een mini-college, een eetschilderij of een specifieke tasting in de Culinaire Galerie beleven?
Wij denken graag met u mee over de ideale invulling van uw festiviteit.

Anderhalve meter afstand
De galerie, samen met de lounge en open keuken is ruim genoeg om een sfeervolle en persoonlijke ambiance te bieden, met veilige inachtneming van anderhalve meter afstand.
En uiteraard houden wij optimaal rekening met hygiënische maatregelen volgens de richtlijnen van het RIVM.

Informeren of reserveren? Wij doen graag een voorstel op maat. 

Click here for english