Download Impressie & Tarieven

Culinaire Galerie

Een galerie vol smaken…
Op deze bijzondere plek komt mijn liefde voor fotografie en gastronomie samen en zijn tijdens culinaire activiteiten en op open dagen culinaire fotowerken te bezichtigen èn te proeven. Kunst en ambacht staan altijd samen op het vuur.

Art & Eat exposities, tastings en culinaire colleges
Enkele keren per jaar organiseren wij Art & Eat exposities, tastings en culinaire colleges. Fijnproevers en kookliefhebbers worden getrakteerd op culinaire kunst, eetbare schilderijen, gedurfde experimenten en verrassende bereidingen. Zowel particulieren, groepen als bedrijven zijn van harte welkom.

Bedrijven
De Culinaire Galerie is een inspirerende multifunctionele ruimte en kan exclusief gereserveerd worden door bedrijven en gezelschappen voor vergaderingen, brainstormsessies, tastings, culinaire zakenlunches, smaakmakende bedrijfspresentaties, private dining, productpresentaties of inspiratiesessies.

Particulieren
Wilt u met een besloten gezelschap een culinaire activiteit, party, borrelarrangement of een specifieke tasting in de Culinaire Galerie beleven?
Wij denken graag met u mee over de ideale (corona-proof) invulling van uw festiviteit.

Corona-proof
De galerie, samen met de lounge en open keuken is ruim genoeg om een sfeervolle en persoonlijke ambiance te bieden, met veilige inachtneming van anderhalve meter afstand. Uiteraard houden wij optimaal rekening met hygiënische maatregelen volgens de richtlijnen van het RIVM. Alle culinaire activiteiten zijn corona-proof samengesteld. 

Informeren of reserveren? Wij doen graag een voorstel op maat.

Click here for english