Download Impressie & Tarieven

Locatie

Galerie en atelier
De Culinaire Galerie is de atelier locatie van Meesterkok Angélique Schmeinck. Op deze bijzondere plek komt haar liefde voor fotografie en gastronomie samen en zijn haar fotowerken te bewonderen en te proeven. Beelden van oogstrelende ingrediënten vaak met een surrealistische of humoristische touch.
Regelmatig worden er inspirerende Art & Eat Smaakexposities en Culinaire Colleges georganiseerd. Kunst en ambacht staan altijd samen op het vuur.

Unieke locatie
De culinaire galerie is gevestigd in een voormalige bakkerij en door Angélique’s partner Frank Pieterse (architect) ingericht als een verrassend loft met een modern industriële uitstraling. En kan exclusief gereserveerd worden door bedrijven en gezelschappen.
De ruime galerie met fijn daglicht is in combinatie met de aangrenzende lounge, en de open keuken met bar, multi functioneel inzetbaar.

Een vergadering, productpresentatie, netwerkbijeenkomst, brainstormsessie, receptie, culinaire zakenlunch, walking dinner, informele bespreking, of een teambuildingsessies behoren allemaal tot de mogelijkheden.

Gecombineerd met verrassende culinaire arrangementen zoals;
•kunstzinnig eetbaar schilderij afgestemd op het thema van uw bijeenkomst
•freestyle borrel arrangement
culinair intermezzo als inspiratiebron of energizer tijdens de meeting
•interactieve Shake you Taste sessie om de smaak van het bedrijf, missie of idee samen te stellen
•mini college, kookworkshop en tastings over o.a. sauzen, wijn & spijs, smaak en creativiteit

De Culinaire Galerie biedt – verdeeld over de verschillende ruimten – plaats aan zowel kleine als grote gezelschappen van 8 tot 80 personen.
Wij denken met plezier met u mee over de ideale invulling van uw meeting of festiviteit en doen graag een voorstel op maat. De mogelijkheden zijn grenzeloos.