Locatie

De culinaire galerie is gevestigd in een voormalige bakkerij en door Angélique’s partner Frank Pieterse (architect ) ingericht als een verrassend loft met een modern industriële uitstraling.

De ruime galerie met fijn daglicht is in combinatie met de aangrenzende lounge, en de open keuken met bar, multi functioneel inzetbaar in anderhalve meterstijl. En kan exclusief gereserveerd worden door bedrijven en gezelschappen.

Een vergadering, productpresentatie, netwerkbijeenkomst, brainstormsessie, receptie, culinaire zakenlunch, informele bespreking, of een teambuildingsessies behoren allemaal tot de mogelijkheden.

Gecombineerd met verrassende culinaire arrangementen zoals;
•kunstzinnig eetbaar schilderij afgestemd op het thema van uw bijeenkomst
•freestyle borrelarrangement
culinair intermezzo als inspiratiebron of energizer tijdens de meeting
•interactieve Shake you Taste sessie om de smaak van het bedrijf, missie of idee samen te stellen
•mini college, kookworkshop en tastings over o.a. sauzen, wijn & spijs, smaak en creativiteit

Ruimte en aantal
De Culinaire Galerie biedt – verdeeld over de verschillende ruimten – plaats aan zowel kleine als grote gezelschappen van 10 tot 50 personen.
Wij denken met plezier mee over de ideale invulling van een meeting of festiviteit en doen graag een voorstel op maat. De mogelijkheden zijn grenzeloos.

Corona-proof
De galerie, samen met de lounge en open keuken (bij elkaar 350 m2) is ruim genoeg om een sfeervolle en persoonlijke ambiance te bieden, met veilige inachtneming van anderhalve meter afstand. Uiteraard houden wij optimaal rekening met hygiënische maatregelen volgens de richtlijnen van het RIVM. Alle culinaire activiteiten zijn corona-proof samengesteld.