CULINAIRE BALLONVAART MENU2018-03-21T15:07:03+00:00
CuliAir galerie

CULIAIR BALLONVAART • MENU

Pure smaak begint bij de natuur. De mooiste ingrediënten en smaken van het seizoen: dat is waar Angélique mee werkt. Als meesterkok staat zij bekend om haar verrassende kookstijl en smaakcombinaties. Onderstaand een impressie van gerechten die speciaal zijn ontwikkeld voor het luchtballon koken op lage temperatuur. Bij elk gerecht wordt een sublieme wijn geschonken. Met plezier spelen wij in op speciale wensen of bijzonderheden van onze gasten.

Menu impressie CuliAir Sunset Sensation

  • Kreeft en mousseline van tomaat en gepofte rode paprika met zeekraal, peultjes, avocado, mango, slahart en limoenvinaigrette
  • Wilde zeebaars met groene asperges, crème van bospeen met mosselen, venkel en dragon, saffraansaus met kardamom
  • Landhoen bereid met Vadouvan specerijen, morieljes, witte asperges, waterkersmayonaise en pistache
  • Mousse van witte chocolade en passievrucht met krokante rijst feuilletine, frambozen en basilicumsiroop

Menu impressie CuliAir Fiesta

  • Gepofte trostomaat met krabsalade
  • Gemarineerde artisjokken met knoflook-avocadocrème
  • Saffraanaardappel met gamba’s in limoenmoussaise
  • Mossel remoulade met gekonfijte bospeentjes
  • Landhoen met auberginesalsa en gesmolten warme jonge geitenkaas
  • Meloensalsa met Ibericoham
  • Manchegokaas

Ooit zeebaars gegeten op anderhalve kilometer hoogte? In een zwevend restaurant met eindeloze vergezichten rondom? Reserveer nu een onvergetelijk diner in het enige luchtballon restaurant ter wereld…

BOEKEN

CuliAir galerie