Eetbaar schilderij • Culinair entertainment • On Stage

Op zoek naar een smaakmakende spreker? Of een sprekende smaakmaker? Angélique Schmeinck is beide. Tijdens haar onderhoudende presentaties animeert ze op ludieke wijze de zintuigen om echte eerlijke pure smaak onder de aandacht te brengen. Met culinaire intermezzo’s en Het eetbaar schilderij opent ze haar publiek de ogen voor ongekende smaakmogelijkheden. Bekijk hier de video impressie van het eetbaar schilderij.

Culinaire intermezzo’s
Vanaf haar culinaire podium serveert Angélique als gastspreker kleine en grote verhalen over smaak, beleving, verleiding, echtheid, nieuwe gerechten en onbekende culinaire werelden. Perfect om in te zetten als inspiratiebron of energizer tijdens congressen, events en symposia van klein tot groot en zowel voor food als non-food organisaties.

Het eetbaar schilderij
Als geen ander weet Angélique hoe je van dineren een ware beleving maakt. Dat laat ze onder andere zien met haar beproefde concept Het eetbaar schilderij.

Tijdens een culinaire live top-performance componeert Angélique op locatie een schilderij van ingrediënten, waar de meest fantastische smaken, kleuren en structuren bij elkaar komen. Dit levert een onvergetelijke voorstelling op, met een oog- en tongstrelend resultaat. Tijdens het creëren van het eetbaar schilderij neemt Angélique het publiek als een ware entertainer mee op smaakreis naar de allerlekkerste bestemmingen. Aan het eind van het verhaal is het schilderij klaar en kan het publiek proeven van de exquise smaken van het unieke smaakpalet.

Live-act op locatie
Het eetbaar schilderij kan worden gemaakt voor 4 tot 400 personen, het formaat kan oplopen tot maar liefst 20 m2. Deze culinaire performance kan op locatie worden ingezet als live-act waarbij voor de ogen van het publiek hun amuse, aperitief, voorgerecht of grand dessert ontstaat. Het is een unieke custom-made spectaculaire break tijdens een diner evenement, bijeenkomst of festival. De mogelijkheden zijn enorm. Van klein geraffineerd tot groots en imposant… zeg het maar!

Heeft u interesse om Angélique in te huren voor uw evenement? Neem dan contact op met:
Kip & Ei Communicatie | Anouschka Peterink |  +31 (0)6-52391423anouschka@kip-ei.nl | www.kip-ei.nl

Stage gallery