• Niet op voorraad
    27 uiteenlopende driegangenmenu’s uit het succesvolle 24Kitchen programma Impress Your Friends zijn nu gebundeld in dit heerlijke boek. Originele en toegankelijk menu’s met smaakvolle gerechten en praktische tips van meesterkok Angélique Schmeinck en inspirerende wijnsuggesties van vinoloog Corria Houthuizen. Om thuis je vrienden mee te verrassen en indruk te maken zonder je te druk te maken. Voor elke enthousiaste kookliefhebber. Met voor ieder wat wils en voor elk moment, omdat er zoveel momenten zijn om met elkaar te genieten.
  • Smaakvrienden Fruit geeft oneindige culinaire inspiratie voor ruim 40 fruitsoorten, voor zowel zoete als hartige combinaties, inclusief recepten, gerechtfoto's en culinaire mindmaps. Uitvoering: gebonden Formaat: 24x24 cm 2012 - 1e druk Omvang: 500 pagina's Illustraties: ca. 350 In 2011 is Smaakvrienden Groenten door Gourmand World Cookbook Awards uitgeroepen tot ‘Best Entertaining Cookbook van Nederland’. In hetzelfde jaar won het boek ook de Horecava Innovation Award in de categorie Concepts & Co-creation.
  • Het Nieuwe Proefboek Over de smaak van wat wij eten en drinken. Als je écht lekker wilt eten en drinken, helpt het als je er meer van weet. Peter Klosse is uitgegroeid tot de onbetwiste autoriteit op het gebied van smaak in Nederland. In Het nieuwe proefboek geeft hij een verfrissende kijk op de voedselwereld en inspireert hij de lezer zelf op zoek te gaan naar bijzondere smaakcombinaties. De vraag waarom een gerecht succesvol is beantwoordt hij aan de hand van de ‘culinaire succesfactoren’. De unieke flavour graphics laten zien hoe de diverse ingrediënten kunnen bijdragen aan de smaak van een gerecht. Peter Klosse werkte voor dit boek samen met Angélique Schmeinck. Zij droeg in het bijzonder bij aan het hoofdstuk Smaakcomposities in de praktijk, waarmee de lezer een brug kan leggen naar zijn eigen keuken. Gewapend met deze kennis zal iedereen direct de culinaire succesfactoren in de praktijk kunnen uitproberen. Uitvoering: gebonden, hardcover Formaat: 20×28 cm Omvang: 320 pagina’s 2015 – 1e druk
Geïllustreerd Fontaine Uitgevers
Ga naar de bovenkant